Tannenberg излиза през февруари

0
388

И българската армия влиза в играта.

Blackmill Games обявиха, че техният чудесен шутър от Първата световна война, Tannenberg, ще излезе от Steam Early Access на 13.02.2019.

Както знаете, Blackmill са същите хора, които създадоха Verdun, отново FPS шутър от Първата световна война, който е приветстван, заради изключителната си трудност. Разликата между двете игри в основата си е тази, че докато първата разглежда събитията на източния фронт, втората е съсредоточена върху западния – откъдето и имената на двете игри, отбелязващи две от емблематичните сражения на всеки от фронтовете.

Преди известно време, Blackmill обявиха, че обединяват двете игри в един клиент, а заедно с това и работата по двете игри. Не е известно как настоящия анонс се вписва в тази стратегия.

Заедно с анонса за излизането на Tannenberg, дойде и този за пълна преработка по интерфейса на играта и различни нейни части. Така например вече участвате със Steam името си. Нанесените промени по средата пък трябва да подобрят общото ниво на имерсивност и реализъм. И да, през февруари, когато играта излезе официално, в нея ще присъства и българската армия.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари