Tekken 3D Prime Edition излиза в средата на февруари

0
36

Заглавието Tekken 3D Prime Edition ще дебютира в Европа на 17 февруари 2012 година. Информацията е от игралната компания Namco Bandai, която беше цитирана в Eurogamer.

За да стане влизането на новия Tekken в Европа възможно си партнират Namco Bandai и Nintendo. Двете компании ще се погрижат файтинг играта да достигне до европейските геймъри.

Tekken 3D Prime Edition излиза за портативната конзола 3DS и е първото заглавие от франчайза, което е достъпно за мобилна платформа след играта Tekken Advance, която дебютира преди 10 години за Game Boy Advance. Разработчиците на новото заглавие обещават, че то ще бъде „по-реалистично и динамично”.

В Tekken 3D Prime Edition ще има цели 40 персонажа, от които ще може да се избира, както и нови нива, някои от които са били специално преработени, за да изглеждат добре на екрана на Nintendo 3DS. Според Namco Bandai в работа ще влезе и Wi-Fi връзката на портативната игрална конзола. Битките ще бъдат много динамични, а нивото на кадрите в секунда ще бъде високо.

Към играта ще има и триизмерна версия на филма Tekken: Blood Vengeance. Той е режисиран от Йоуичи Мури, който е отговорен и за началните интрота в Tekken 5 и Tekken 6.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари