Telltale работи по игра от света на Stranger Things и интерактивно забавление по Minecraft

1
152

Очарователната приказка на Netflix идва за конзоли и персонални компютри.

Telltale Games, известни с игрите си по популярни сериали, като Game of Thrones, Batman и The Walking Dead, обявиха, че ще създават игра по мотиви от изключително успешните серии на Netflix. Дата за излизането ѝ не се съобщава.

Двете компании са влезли в договореност за разработката на съвместни проекти, като освен игра по „Странни неща“ ще бъде продуцирано и интерактивно забавление за потребителите на Netflix, основано на Minecraft: Story Mode, предава Techradar.

„Може да потвърдим, че вече е в ход работата по Minecraft: Story Mode, петсерийна интерактивна поредица, която идва в нашия каталог тази есен. Това е продължение на други напи интерактивни истории, които вече може да бъдат видени, като Stretch Armstrong: The Breakout, Puss in Book: Trapped in an Epic Tale и Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile. Тези три проекта бяха излъчени за нашите млади зрители между март 2017 и тази година“, разкриха от Netflix. Заедно с това дойде и потвърждението за „Странни неща“:

„Развълнувани сме да потвърдим, че Telltale разработва игра, базирана на Stranger Things, която ще публикуваме за конзоли и компютри на една по-късна дата. Партньорството ни с Netflix е нещо, с което сме изключително горди и докато все още не може да добавим нещо повече в момента, ще споделим повече подробности по-късно“, обявиха от Telltale.

Наскоро студиото обяви така дълго очаквания последен епизод на The Walking Dead, който ще се появи още този сезон и ще предложи редица промени по геймплея и визията на поредицата в сравнение с предишните епизоди.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Еjzb Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Еjzb
Еjzb

Аз лично мисля, че втория сезон беше слаб. Имаше някои дълги и мудни моменти, та чак и игра…