Tequila Works с анонс на игра за виртуална реалност

0
38

Още преди две години, разработчикът на предстоящата да излезе Rime, Tequila Works, обявиха намерението си да излязат с игра за виртуална реалност. Тази седмица студиото и издателят GameTrust (издателското звено на GameStop) анонсираха своята VR игра за Oculus Rift, HTC Vive и PlayStation VR, наречена The Invisible Hours – криминална мистерия с нелинеен сюжет.

Разработчикът обещава играта да предложи интригуваща история за разследването на убийство, в която играещите да могат свободно да изследват сложна история от взаимоотношения, развиващи се в огромно имение. Играта черпи вдъхновение от заглавия, като „Престиж“ на Кристофър Нолан и романа на Агата Кристи „И никой не остана“ (или познат с другото си име също така – „Десет малки негърчета“).

„Група непознати получават любопитна покана от енигматичния изобретател Никола Тесла, който им предлага шанс да поправят най-лошите си постъпки. Когато обаче те отиват в лабораторията му, те го намират мъртъв – убит. Шведският детектив Густав Густав се зарича да открие убиеца на Тесла сред гостите на имението: сляп иконом, обвинен в убийство престъпник, най-популярната в света актриса, бившият асистент на Тесла, синът на железопътен магнат и съперника на Тесла в света на изобретенията Томас Едисън. Никой обаче от тези хора не е това, за което се представя“, гласи анонса на играта, която няма уточнена дата на излизане.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари