Terraria ще се сдобие с финалния си ъпдейт Journey’s End през май

0
221

Епичната игра Terraria излезе през 2011-та година и досега се е сдобила с изключително много допълнително съдържание. Но вместо да продължи завета на Mojang и Minecraft (обновяваща се периодично с нови допълнения), студио ReLogic официално реши да ѝ сложи край тази година. През месец май играта ще се сдобие с последния си и окончателен ъпдейт Journey’s End.

Всъщност за това допълнение се говореше още миналата година. То се очаква да обедини всички геймплей елементи от играта, акумулирали се от предишните допълнения, и да направи преживяването цялостно. Системата за генерация на светове е напълно променена, допълнена с нови биоми и климатични ефекти. Това обаче не означава, че няма да има други интересни предизвикателства – добавени са над 800 нови предмети, включващи оборудване и чудовища. Очаква се въвеждането и на нов „креативен“ режим, който обаче няма да бъде толкова свободен, колкото при други игри. Доколко той ще направи играта по-интересна, предстои да разберем.

Финалният ъпдейт Terraria: Journey’s End излиза на 16-ти май, навръх деветата годишнина от дебюта на играта. Както и предшествениците си, той ще бъде разпространен безплатно сред закупилите оригинала. Не се знае обаче с какво ще се захване разработчикът ReLogic след финализирането на най-успешното си заглавие досега. Студиото имаше много амбициозни проекти (включително и спин-оф на Terraria) но те не се увенчаха с такъв успех, колкото и Terraria.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари