fbpx
-0.8 C
София

The Chinese Room работят по нова игра

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Ако сте от хората, харесали Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs и Everybody’s Gone to the Rapture или поне някоя от тези игри и сте фенове на The Chinese Room – студиото зад тези заглавия, то вероятно ще се радвате да научите, че те работят по изцяло нова игра и нещо повече – правата за марката е запазена от студиото, което им дава свободата  да работят в тясно сътрудничество с геймърите за създаване на допълнително съдържание към тайнственото ново заглавие. Това разкриха в серия от туитовете от студиото.

„Подготвяме се да съобщим в следващите седмици информация за нашата нова игра. Вземайки предвид това, че тя не е обвързана с външен издател, очаквайте доста подробности от наша страна относно разработката ѝ. Което повдига въпроса… Какво искате да знаете за начините, по които правим игрите си? Това ще ни направи по-открити и ще дадем всичко от себе си, за да задоволим интереса ви. Другото положително нещо тук е, че сме собственици на IP-то, така че, ако искате тениски, специални издания, арт издания и подобни”, написаха от Chinese Room.

Последната игра на студиото – Everybody’s Gone to the Rapture – получи доста добри оценки от страна на критиката и по-скоро смесени оценки от страна на геймърите, главно, поради странния и сюреалистичен свят на играта, която се отличава с изключителни графични достойнства, носител на няколко сериозни отличия саундтрак и мистериозна фабула. „Интерактивна форма на изкуство”, я нарекоха от PSX Extreme. „Провокиран от историята си шедьовър”, написаха от XGN, „дълбоко красива и емоционална” (NZGamer), са само част определенията за заглавието.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини