2020 ще бъде белязана от края на настоящето конзолно поколение и появата на PlayStation 5 и Xbox Series X, като вече се появиха и имената на няколко игри, които излизат за тях в края на тази година. Кои игри обаче за това поколение ще получат преработени версии за следващото, все още е твърде рано да се каже. Но тази седмица май стана ясно коя игра няма да се появи за новите конзоли: The Division 2. Новината идва от интервю на Daily Star с Яник Бонкаро, помощник-творчески директор на играта.

Той ясно заявява, че към настоящия момент той и неговите колеги са концентрирани над развитието на играта и подобряването на наличните системи.

„Не обмисляме да я местим към други платформи. Това, което мога да ви кажа е, че не изготвяме специфична версия за тези конзоли. Фокусирани сме изцяло над това, което имаме в момента и да направим нещата възможно по-добри“, споделя Бонкаро.

Още далеч преди анонса на новите конзоли, анализатори прогнозираха, че както в новия Xbox, така и в новата конзола на Sony един от най-силните акценти ще е обратната съвместимост – възможността на тях да бъдат играни игри от предишното и даже и по-ранни поколения. Прогнозите изглежда се потвърждават – поне по отношение на майкрософтската конзола. Наскоро шефът на Xbox Фил Спенсър сподели в интервю, че компанията е провела тестове и „тонове вече излезли игри могат да се играят“ на новия Xbox – даже такива от времето на Xbox 360. Няма потвърждение за подобно нещо от страна на Sony, но вероятно положението с PS5 ще е същото.

Що се отнася до The Division 2, тази седмица беше публикувана информация за следващото голямо допълнение към играта, което ще върне нашите герои от Вашингтон в Ню Йорк в опит да предотвратят нова пандемия.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Артър Конан "Варварина" Дойл
Артър Конан "Варварина" Дойл

Има разлика между „няма да излезе“ и „не изготвяме специфична версия за тези конзоли“ или не разбираре смисъла на думите… Да ви преведа на по-прост език – ако има верися за следващото поколение конзоли, ще бъде като сегашната версия. Както е известно следващото поколение конзоли ще бъдат напълно съвмести със сегашното поколение (поне така обещават). По-точно щеше да е заглавието, ако бяхте написали, че няма да излезе специфична версия… Но само времето ще покаже.

rrmrm
rrmrm

Все още е намалена на € 3.00, мисля, че промоцията е до утре вечер, така че ако някой иска да я пробва, може да се възползван, не е лоша играта. Имаше проблеми с плащането в сайта на ubisoft (може вече да са го оправили), затова си я купих през epic на същата цена и ми се появи в uplay.

empty field
empty field

Аз си я купих около китайската нова година Gold-версията за 16 евро (20 евро минус 20% за 100 точки) през Uplay и имах доста проблеми с плащането. Така че и аз бих препоръчал да търсите партньорите им, а не самите тях.