The Division 2 получава безплатен уикенд

0
143

Ubisoft присъства на тазгодишното издание на Е3, където направи доста силно участие. Един от направените от студиото анонси беше свързан с бъдещето на The Division 2.

В следващата една година играта ще получи три големи нови епизода, които ще ви доставят ново съдържание, зони, снаряжение, специализации, режими и врагове.

Първият от тези три епизода носи името D.C. Outskirts. Той ще изкара агентите извън града за пръв път. Бойците ще изследват крайградските райони в търсене на президента Елис и лидера на Прокудените. Зоната, която впечатлява тук е националния зоопарк на Вашингтон, който ще ви предложи 11 различни биома. С входа на режима Expeditions ще започнете да получавате всяка седмица специални кооперативни предизвикателства, докато се запознавате с потайностите на Тринити колидж. D.C. Outskirts излиза през юли, като притежателите на сезонния пропуск за играта ще получат ранен достъп до епизода преди всички други.

През есента пък ще се появи втория епизод – Pentagon: The Last Castle. Както може и да предположите с този епизод влизате във вътрешността на една от най-строго пазените сгради в Северна Америка, за да се справите с повишената активност на Блек тъск и три нови мисии. Освен това, Operation Dark Hours ще получи освежаване с въвеждането на рейдове за осем играча.

Епизод 3: Coney Island: Homecoming ще ви върне в Ню Йорк, за да се изправите пред нови предизвикателства на Кони айлънд. Групировка се опитва да разпространи Зеления вирус и от вас зависи да осуетите неизбежния колапс, който ще последва от това. Този последен епизод излиза в началото на следващата година.

Заедно с този анонс, Ubisoft обяви, че организира безплатен уикенд за играта, който ще протече от 13-ти до 16-ти за потребителите на конзоли и PC. Подобно и на други сходни промоции, ако решите да си закупите играта след неделя, направеният от вас прогрес ще се пренесе в основната игра, решите ли да си я закупите. Самата тя ще бъде намалена с 40% от 07.06 до 24.06.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за