Ubisoft предостави вчера повече информация и видео към следващия експанжън за The Division 2: Warlords of New York. Допълнението ще ви върне в Ню Йорк, където един познат, но позабравен злодей, Арън Кинър, е събрал малка армия, която възнамерява да поеме контрола над Ню Йорк с нов вирус, подготвен да всее хаос и смърт. Вашата задача: да спрете Кийнър и главорезите му от плановете им да подчини „Голямата ябълка“. Както и може да очаквате, ще получите достъп до голяма пакет с ново съдържание, възможности да развиете своя герой и да се включите в разнообразни комбат забавления, да използвате познати и нови оръжия и тактики.

„Но Warlords of New York е нещо повече от няколко нови умения и нова история, която се развива в позната обстановка“, подчертават от DualShockers в материал, анонсиращ експанжъна. Тук биват интегрирани много от достойнствата, с които е известен Division 2. Това включва пълно RPG преобразяване, което ще донесе със себе си по-пълноценна плячка, по-смислени избори, разнообразие и покачване на нивото от 30 до 40. Битките с босовете ще са до известна степен по-грандиозни, отколкото в първата игра, а тъмните зони са претърпели промяна“.

 

Освен това, Massive Entertainment поемат в нова посока със съдържанието, насочено към края на играта, представяйки „сезоните“. Всеки от тях, споделят Ubisoft, ще се състои от тримесечни мини-кампании, които на свой ред ще представят нова главна мишена, известна като Seasonal Manhunt, придружени от нова истории и уникални награди всеки сезон. Ще са включени и нови дейности. Като Leagues например – серия от предизвикателства, които ще тестват и награждават способностите ви при завършването им. Global Events правят повторния си дебют тук, носейки със себе си ограничените във времето събития в The Division 2.

 

Повече за тези и други неща, свързани с близкото бъдеще на играта, може да откриете на страниците на блога на Ubi.

Warlords of New York излиза на трети март. Днес пък за притежателите на пропуска за Година 1 излиза Епизод 3. За всички други, той ще бъде достъпен на 19-ти този месец,

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари