The Elder Scrolls Online ще предлага купуване на виртуални стоки с реални пари

0
38
Преди два дни стана ясно, че всеки геймър желаещ да играе предстоящата да излезе игра The Elder Scrolls Online ще трябва да плаща минимум по $15 месечно. Генералният мениджър на франчайза Мат Файрър уточни, че срещу тази сума играчите ще получават „100%-ов достъп до играта“. Изглежда обаче $15 месечно на играч съвсем не са достатъчни за Zenimax Online Studio.

Вчера Файрър сподели, че онлайн сагата също така ще включва и магазин, от който играчите ще могат да закупуват „не животоспасяващи“ предмети и услуги, използвайки реални пари. Мениджърът уточни, че магазинът няма да предлага „бонус точки“, а по-скоро „забавни неща и услуги като промяна на имената и други подобни“. Накратко, тези, които си плащат по $15 могат да бъдат спокойни, че всичко, което им трябва, за да оцелеят в играта е вътре в нея.

Какво точно има предвид Файрър под „забавни неща“ е трудно да се каже. По всяка вероятност обаче по-голямата част от геймърите няма да се зарадват особено на новината, че освен платен достъп, играта ще включва и магазин стимулиращ допълнително харченето на пари.

Напомняме, че миналия месец и Blizzard споделиха, че ще добавят магазин към ММО играта World of Warcraft, която също е достъпна само срещу абонамент. В магазина, както разбрахме, ще се използват реални пари, но продаваните в него стоки, за разлика от тези в The Elder Scrolls Online, ще оказват директно влияние върху постиженията на играчите.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари