The Elder Scrolls Online получава следващия си голям експанжън с Clockwork City. в края на октомври: на 23-ти. Това беше обявено тези дни от страна на Zenimax и Bethesda. То идва безплатно за тези, които притежават ESO Plus акаунт, като ще може и да се закупи от магазина на играта за 2000 корони или за близо $20, ако живеете в нашия свят.

Допълнението за играта добавя самостоятелна история, която, както поясняват създателите на ESO, е с продължителност сравнима с куестовете в Dark Brotherhood или Thieves Guild. Голяма част от действието в играта се развива в механичния часовников граф, построен около място с името Медната крепост. Clockwork City идва с обновление 16 към основната игра, което нанася ред дребни промени и подобрения по целия свят на ESO. Заедно с това, обновлението добавя нов батълграунд режим, наречен Crazy King.

Вече е и достъпен въвеждащ куест. За да го предприемете е нужно да посетите до всяка близка до вас локация на Mages Guild в Тамриел и да намерите бележка на маса, озаглвена Order of the Eye Dispatch. „Прочитайки бележката, получавате достъп до куеста Of Knives and Long Shadows, което ви изпраща на новото приключение“, пишат Zenimax.

Повече за допълнението и обновлението, идващо с него, може да откриете тук.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари