The Evil Within 2 е разкрита с нов геймплеен трейлър

0
256

Bethesda публикува нов трейлър за очакваната игра The Evil Within 2, разкриващ главната история и част от геймплея на хоръра. Продължението се разработва от дъщерното студио на издателя – Tango Gameworks от Япония, и е ориентирано около последвалите години след оригиналната игра и този път отново ще може да играете в ролята на Себастиан Кастеланос.

Сега обаче Себастиан се завръща в STEM света в търсене на дъщеря си Лили. Времето му изтича, основите на тази изкривена реалност бавно се пречупват и двамата може да останат в STEM завинаги. По пътя си героят ще срещне както много отвратителни чудовища, готови да го разкъсат на парчета, но ще трябва да се изправи и срещу вътрешни демони на спомените, търсещи възмездие за грешките му. За първият вид вие ще сте оборудвани с голям набор от оръжия, вариращи между ножове и мини и дори „запалими“ материали. Освен това Bethesda предлага ексклузивно допълнителният пакет The Last Chance Pack с допълнителен пистолет и ресурси за лечение и приготвяне на амуниции.

Засега знаем, че The Evil Within 2 се очаква да излезе на 13-ти октомври тази година за конзолите PlayStation 4, Xbox One и персонални компютри. Освен това тази игра, заедно с Wolfenstein II: The New Colossus (отново на Bethesda) ще се присъединят към ексклузивните заглавия, съвместими с Xbox One X Enhanced програмата с поддръжка за 4К HDR графика.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за