The Forest излезе официално след прекарани четири години в Steam Early Access

0
355
Интересният хорър на EndNight Games прекара близо четири години в Early Access, но моментът за неговата голяма премиера настъпи.

The Forest е изключително любопитна и изглежда добре направена игра. Излизането на първата официална версия на играта, няма да накара разработчикът да спре с подобряването ѝ.

The Forest следва историята на Ерик Леблан и сина му, които попадат в гъста гора, след като претърпяват самолетна катастрофа, от която оцеляват. Синът на Леблан е отвлечен и той се впуска в преследване на неговите похитители, а по пътя си среща канибали, смъртоносни животни и какви ли не още препятствия. Сюжетът и звучи доста познато, но какво пък?! Както е казал Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече“.

„Днес The Forest се пренася от Early Access към пълната си версия. Беше едно лудешко препускане, осъществило се единствено, благодарение на хората, които ни подкрепяха през всички тези години. За хората от екипа ни, тази игра е създадена именно от нас – разработчиците и общността. Обратната връзка, която осъществявахме с вас и предложенията ви бяха безценни за нас“, споделят от End Night. Те уточняват, че VR версията на играта ще се забави до 22.05.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за