Миналата година японският разработчик Хидетака „Swery“ Суехиро (разработил Deadly Premonition) се опита да впечатли феновете с първия си оригинален проект The Good Life, който търсеше субсидия от милион и половина долара посредством портала Fig. За съжаление кампанията се провали (една трета от парите бе събрана), но Суехиро увери, че няма да се предаде. След няколко месеца мълчание Swery тържествено анонсира, че The Good Life отново ще потърси помощта на феновете, само че в Kickstarter. Кампанията ще започне през март.

В Twitter директорът на проекта заедно с разработчици от студио White Owls и Grounding съобщиха добрите новини: „Ние решихме да превърнем нашия временен неуспех в шанс да направим The Good Life по-добра. До крайност анализирахме и преорганизирахме цялата наша кампания и план, в които въведохме някои критични промени.

Първоначално Swery описа The Good Life като RPG игра, развиваща се около изолиран британски град, в който изненадващо се нанася фотограф. Това е Наоми, която впоследствие разбира, че жителите на града се превръщат в кучета и котки през нощта. Според критиците идеята е интригуваща, но, изглежда, не достатъчно, за да заинтересова геймърите. От своя страна Суехиро призна, че началото си имаше своите проблеми – анонсът за играта бе изтекъл от външен източник и екипът не е бил подготвен за това. Сега обаче Swery твърди, че връзки с други студия и радикално промененият арт стил непременно ще пренесат студиото към неговата цел – успешна кампания в Kickstarter.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари