The Inner Friend с дебют в началото на следващия месец

0
120

Влезте в своята собствена глава.

Playmind публикуваха наскоро нов трейлър за тяхната игра The Inner Friend, любопитен психологически хорър, който излиза в началото на септември.

Играта ще ви потопи в света на несъзнаваното, свят на материализирани спомени и подтискани травми. Свят, в който трябва да се изправите лице в лице с вашите детски кошмари.

Подходът на създателите на The Inner Friend се изразява основно на видения и образи, както и на музиката на играта, за да изложи пред вас историята си, а заедно с това, Playmind ще предложи иновативни загадки и ребуси, а играещите ще трябва да намерят уникален начин да преодолеят всички предизвикателства.

„The Inner Friend включва богата визуална среда, подкрепена от имерсивен пейзаж от звуци и синематичен саундтрак, който разширява степента на поглъщане и емоционалните моменти. Движението, образите и музиката са основните начини за играещия да си взаимодейства със Сянката, неговия водач надолу. Мрачен, страшен и мистериозен, светът на The Inner Friend представлява сюрреалистична репрезентация на спомените и страховете“, гласи анонса на играта, която излиза за PC в Steam и Humble Store на 6.09, а скоро след това и за конзоли.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари