The Last of Us Part 2 и Ghost of Tsushima излизат през лятото

0
140

Naughty Dog публикуваха отговор в социалните мрежи във връзка със скорошните течове на важни фрагменти от The Last of Us Part 2, както и официална дата на излизане – 19 юни тази година.

В кратка публикация в Twitter Naughty Dog пише, “Наясно сме, че изминалите няколко дни бяха невероятно трудни за вас. Ние се чувстваме по същия начин. Разочароващо е да видим изтичането на кадри от играта преди официалното излизане. Направете всичко по силите си да ги избегнете и ви молим да не ги споделяте с останалите. The Last of Us Part 2 ще бъде във вашите ръце скоро. Без значение дали ще видите или чуете нещо, цялостното преживяване ще си струва чакането.”

Очевидно Naughty Dog признава изтичането и важността на кадрите от дългоочакваното заглавие през уикенда. 

От друга страна Ghost of Tsushima, която също беше отложена за по-късна дата, като вече е ясно, че заглавието ще се появи на 17 юли.

Новостите за двете игри се появиха и в блога на Playstation, където ръководителя на Sony Interactive Entertainment Херман Хълст лично поздравява двата екипа за чудесната работа по двете амбициозни игри особено предвид настоящите обстоятелства. Публикацията набляга на факта, че двете студиа са работили усърдно над заглавията “от най-висок клас” и, че с нетърпение очакват да видят реакцията на играчите.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари