Остават малко повече от три месеца до излизането на една от най-големите игри на 2020 – The Last of Us Part 2. Заглавието ще е един от последните големи ексклузиви за PlayStation 4, като е много вероятно, макар и все още непотвърдено, играта, подобно на първата част да получи версия и за следващото конзолно поколение на Sony.

Всички погледи са насочени към Naughty Dog, защото с първата част на играта, излязла преди почти седем години, студиото вдигна изключително високо летвата и мнозина очакват Naughty да използват основата, която поставиха, за да ни представят следващия си шедьовър.

Наскоро стана ясно, че The Last of Us Part 2 няма да излезе в планираните срокове, а през май. Тя ще се възползва от преработен енджин, даващ нужния инструмент в ръцете на своите създатели, за да ни представят истинските достойнства на отиващото си хардуерно поколение. В нея ще видим отново Ели и Джоел, както и изцяло нов герой и врагове, както обстановка и история, заедно с един значително по-голям свят.

 

Самите Naughty не са особено словоохотливи относно играта, но пък и продължението на игра, като The Last of Us говори сама за себе си. Съвсем скоро обаче Sony и Nuaghty Dog възнамеряват да представят едночасово демо, което ще може да се играе по време на започващото скоро гейм експо PAX East 2020, което ще се проведе в Бостън от 27.02 до 01.03. То се казва Patrol и ще ни покаже геймплей от играта в нейното начало, където ще видим Ели и Дейна, обикалящи покрайнините на Джаксън в търсене на инфектирани.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за