The Messenger – нова ретро игра, която ще ви върне в миналото

0
264

Помните ли старите NES конзоли и цветните касетки, които напъхвахте тях. След това тези конзоли се включват към огромни кутии – предишните телевизори, и показват множество герои по стъклото. Ако сте забравили, то играта The Messenger определено ще ви напомни за старите времена.

Говорим за един модерен платформър, който за разлика от другите се отличава с изключителен ретро стил. Говорим за 8-битова графика (дори на ниво ограничена палета от цветове), система от три слота за запис и размити звуци. Като стил заглавието много напомня игри като Retro City Rampage, може би с малко по-усъвършенствана графика. Естествено, това винаги може да отсъдите от новия трейлър в YouTube.

Вие се превъплъщавате в ролята на мистериозна нинджа, която трябва да достави едно писмо колкото се може по-бързо. Освен на изкусните акробатични умения на героя ще може да се насладите и на уникален геймплей – множеството портали на времето и пространството отключват множество скрити нива и пътища. Очакват ви опасни чудовища и ужасяващи босове. Ще имате възможност да оборудвате нинджата с ново оборудване и ъпгрейди, тъй като евентуално играта ще става по-сложна и динамична.

The Messenger е ще бъде достъпна утре, на 30-ти август. Тя ще е на разположение ексклузивно на Windows персонални компютри на цена от $19,99.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за