The Old Republic събра един милион играчи само за три дни

0
31

Амбициозният MMORPG проект на BioWare и EA си спечели титлата на най-бързо развиващата се масирана онлайн игра в историята. Star Wars: The Old Republic успя да набере над един милион геймъри само за три дни след старта си. Така играта си осигури летящ старт, предаде Gamasutra.

„Всички в BioWare, EA и LucasArts са поласкани от звездния интерес на феновете. Ще работим заедно с общността от геймъри през седмиците, месеците и годините, които предстоят, за да осигурим на аудиторията регулярната доставка на завладяващо ново съдържание и възможности.”, е заявил Рей Музика, съосновател и изпълнителен директор на игралната компания BioWare.

Star Wars: The Old Republic стартира миналата седмица и се радва на огромен интерес от играчи по целия свят. Успехът на заглавието обаче се помрачава от проблемите със сървърите, които пречат на доста геймъри да се насладят пълноценно на играта.

Ако все пак успеете да се вредите за място в играта ще трябва да започнете с избор на фракция. Налице са две възможности. Това са Galactic Republic и Sith Empire. Този избор няма да повлияе на последващото развитие на героя, който ще може да действа като член на тъмната страна или светлите сили. Моралът на персонажа, който развивате няма да е обвързан по никакъв начин с фракцията, на която е член.

Развитието в The Old Republic ще става чрез три основни дейности, които са: изпълняване на мисии, изследване на територии и битки с различни врагове.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари