The Old Republic ще върви по стъпките на World of Warcraft

0
18

В интервю на Citi 2011 Tech финансовият директор на EA Eric Brown разкри, че компанията черпи вдъхновение от World of Warcraft и се опитва да следва стъпките на ММО гиганта с идеята и техният продукт да е поне толкова успешен.

„Всъщност ние изучаваме WoW много внимателно. Прекарахме много време в изследване на представянето й в първите 12 месеца от нейното излизане и просто искам да разясня, че те също не успяха да я разпространят във всички възможни региони. Първо стартираха единствено в Северна Америка.“

Въпреки, че The Old Republic не е регионално заключена, феновете извън САЩ и Европа бяха разочаровани да раберат, че дългоочакваното заглавие няма да присъства в местните им магазини за известно време. Според EA и BioWare това ще се случи, защото те предпочитат да са сигурни, че първите дни на играта ще протекат без никакви проблеми.

„Наистина искаме да се подсигурим, че в деня на излизане първата група потребители в The Old Republic ще имат най-доброто възможно прежияване. Качеството на услугите ни е от огромно значение за нас. Предпочитаме да имаме по-висок стандарт със старта, отколкото численост на играчите, защото сме сигурни, че с великолепно първоначално представяне ще създадем необходимият положителен ефект върху обществото.“

Brown също така подсказа, че допълненията към The Old Republic ще се появяват в същите времеви периоди, както тези за World of Warcraft – в рамките на всеки 18 до 24 месеца.

Играта все още няма официална дата на излизане, но се очаква това да се случи преди края на тази година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за