Ако сте хардкор геймър с принципи, то вероятно все още не признавате съществуването на Epic Games Store, оставайки си в Steam. Ако пък и сте фенове на оригиналните Fallout игри, то със сигурност ще сте доволни да научите, че The Outer Worlds на Obsidian Entertainment идва в магазина на Valve (страницата на играта вече е достъпна) в края на този месец: на 23-ти.

Играта излезе през есента на миналата година и временния ѝ ексклузивитет в магазина на Epic Games е вече към края си. Изляза в края на октомври 2019, The Outer Worlds е дело на студиото зад Fallout: New Vegas и създателите на Fallout поредицата Ленърд Боярски и Тим Кейн, които са и директори на The Outer Worlds, а няколко издание в тази връзка не се посвениха да нарекат играта „Fallout-a, който заслужавахме, визирайки фиаското на Bethesda с Fallout 76“.

The Outer Worlds може да се похвали с много добри продажби за всички платформи, няколко сериозни отличия и отлични ревюта. Играта ви пренася в едно далечно бъдеще, което е пленено от могъщи корпорации, които вече не грабят само Земята, но и други планети, а човешкото общество се дели на класи.

Към момента играта е достъпна в Windows Store Xbox Game Pass за PS4, Xbox One и за Nintendo Switch. Припомняме също така и че вече излезе първото от планираните две допълнения към The Outer Worlds: Perils on Gorgon.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари