Изоставянето на деца и бебета в The Sims поредицата в никакъв случай не води до тяхната смърт, след известно време те просто биват отведени от институцията за закрила на детето.

И въпреки това да е едно от най-неприятните неща за вършене дори в компютърна игра, някои геймъри решават да проверят колко е минималното „известно време“ за активиране на ИДТ. Това е и най-новият вид спийдрън за The Sims 4.

Сегашният рекордьор е потребител на име SimplySeze, който успя да извика службите за отвеждане на деца след само 15 минути и половина. Извършването на спийдръна се състои в запознанството с абсолютно непознат сим, преминава през раждането на детето и потенциалното му вземане. Според SimplySeze ключът към постигането на това отрицателно кратко време е да „приспите“ симовете и да оставите играта на максимална скорост за доколкото се може по-дълго. Така само раждането на бебето се постига за броени минути. Имайте предвид и „майчинския инстинкт“ на симовете. Така постигането на рекорда става доста по-трудно. Във видео в YouTube SimplySeze представя най-доброто си време на фона на абсурдни коментари като: „В момента сме на последното тримесечие. Остава само да родим бебето и да го игнорираме“. Тя подчертава и че е доста трудно да се контролират нуждите на симовете когато единственото, което те трябва да правят, е да спят – все пак трябва да запазите своя първоначален сим жив.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари