Още откакто се появи в публичното пространство по-рано тази година, This Land Is My Land на Game Labs предизвиква заслужен интерес към себе си.

Става дума за тип уестърн с открит свят и силен акцент над стелт елементите, но за разлика от много други подобни заглавия, времето, в което се развива действието е далеч преди Били Хлапето и Дивата банда на Бъч Касиди да размахват пистолети – в периода на заселване на североамериканските земи, погледнато през перспективата на местното население. Вие се явявате вожд на племе, чиято цел е да постигне мир с другите племена и обединени да възпрете хода на заселниците на запад. Ще трябва да организирате своите воини, да ги изпращате на разузнаване, да заселвате отново териториите, които сте си върнали и да участвате в редица други дейности. За тази цел обаче ще трябва да се справите с различни по род предизвикателства, като добре въоръжени европейски бойци и главорези, фортове и разнородни поселища на завоевателите. Всяко ваше решение е важно и то ще променя вашата карма в зависимост от ситуацията, а последствията за това може да са негативни или позитивни.

Тази седмица This Land Is My Land влезе в Steam Early Access.

 

„Времето настъпи! This Land Is My Land вече е достъпна в Steam. Най-после ще може да се насладите на този фантастичен свят, който създадохме за вас. Преживейте случващото се на границата в качеството си на вожд на североамериканско племе и се опълчете на натиска на заселниците. Изследвайте огромен свят, изпълнен с враждебни хора и животни, докато пишете своята история посредством решенията, които вземате. Оцелявайте, ловувайте, създавайте и обединявайте и водете племената, за да си върнете обратно земите“, гласи официалното съобщение по повод влизането на играта в Steam.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари