Titanfall 2 се присъедини към каталога на Steam

0
77

Ето, че EA Games за пореден път пуска игри в Steam вместо да ги държи заключени в пределите на Origin, добавяйки The Sims 4 и Dragon Age: Inquisition към конкурентната платформа. В края на краищата обаче се оказа, че една от най-желаните игри от страна потребителите е била в лицето на Titanfall 2 и най-накрая това заглавие стана част от каталога на Steam. В момента Titanfall 2 е намален с 67% до 9 юли, което означава, че ще ви струва 9,89€.

Titanfall 2 излезе на пазара през 2016 г., като този път Respawn се поучи от своите грешки и направи нужното, за да предостави на играчите силни преживявания. Едно от най-важните неща е, че студиото не разделя общността със season pass-ове или с непрестанно блъскане (grind) с цел прогресия; играчите се бият заедно и развитието на битките изцяло зависи от уменията на всеки индивидуален играч. 

Мултиплейърът на Titanfall 2 се характеризира с увлекателен микс от битки с роботи и динамичен екшън благодарение на паркур уменията на персонажите и тяхната изключителна гъвкавост. Освен развлекателният си онлайн елемент, играта също предлага и доста интересна кампания, която ще ви разкрие пълния потенциал на геймплея без никакви компромиси. 

Макар и това заглавие да се счита като пример за качествено гейминг преживяване, Titanfall 2 все пак не успя да завладее по-широка част от геймърите, тъй като беше пуснат на пазара в неподходящо време – във времеви прозорец между излизането на Battlefield и Call of Duty, които съвсем очаквано привлякоха цялото внимание към себе си, а Titanfall 2 остана на заден план. 

Ще си позволя да препоръчам тази игра, без да правя подробно ревю, като споделя, че останах впечатлен на всяко ниво от геймплея и кампанията. Не пропускайте промоцията в Steam.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари