Tom Clancy’s Elite Squad с дата на излизане, предварителните регистрации вече отворени

0
176

Излизането на Tom Clancy’s Elite Squad се оказа, че няма да принуди феновете да чакат твърде дълго, тъй като Ubisoft разкри официалната дата, когато мобилното crossover RPG ще стане достъпно на пазара.

По време на Ubisoft Forward стана ясно посредством трейлър към играта, че Tom Clancy’s Elite Squad ще излезе на 27 август. Още сега можете да се отправите към официалния уебсайт и да си направите предварителна регистрация и да получите награда (Montagne’s Tier 2 оръжие, M1911 пистолет), на която ще можете да се порадвате веднага щом сървърите отворят врати за всички.  

Редом с разкриването на датата на излизане на Tom Clancy’s Elite Squad, Ubisoft също сподели нов трейлър, който представя герои от света на Clancy, които си сътрудничат заедно, за да защитят пленен съюзник. Въпросния “съюзник” се оказва, че е El Sueño или лидер на наркокартел, който някои от вас може би ще си спомнят, че участва в Ghost Recon Wildlands. И все пак от видеото виждаме, че Sam Fisher е наоколо и очевидно ще го наблюдава отблизо. 

Ubisoft представи Elite Squad за първи път по време на миналогодишното издание на E3. Естетиката на играта силно напомня на Star Wars: Galaxy of Heroes, само че вместо с джедаи и щурмоваци, вие играете с агенти.  

Макар и трейлъра да не показва нов геймплей, все пак дава някакъв поглед върху визуалния елемент, който се характеризира със стилизирани персонажи и околна среда. Да се надяваме, че именно геймплея ще успее да улови забавния и примамлив чар на цялостния визуален дизайн.   

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари