Too Human бе премахната от Xbox Live Marketplace и Games on Demand

1
49

CGMagazine ни съобщават, че Too Human (на канадския разработчик на игрово съдържание Silicon Knights) е била премахната от Xbox Live Marketplace и Games on Demand в края на миналата седмица. Най-вероятно това е настъпило в резултат от съдебните спорове между Silicon Knights и Epic около Unreal Engine.

Потребителите посетили Xbox Marketplace може би са забелязали, че въпреки че видеоматериалите и снимките от играта стоят, то самата игра вече я няма там.

Може би си спомняте, че съдът разпореди, че Silicon Knights трябваше да прекратят предлагането на каквито и да е било софтуерни продукти основани на спорния енджин до 10-ти декември миналата година. Това включваше Too Human, The Box/Ritualyst, The Sandman, X-men: Destiny и Siren in the Maelstrom. Разпореждането дойде, след като Silicon Knights загубиха делото срещу Epic и съдът разпореди, че канадците са копирали целенасочено кода на Unreal Engine 3, а през май миналата година бяха и задължени да платят обезщетение за нанесени щети на Epic в размер на 4.45 млн. щатски долара.

От Microsoft отказват да споделят дали това е истинската причина за премахването на играта от Xbox Live Marketplace

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари