Torchlight 2 с цена и обявен последен клас

2
63

Дългоочакваното продължение на Torchlight най-после разкри цената, срещу която геймърите ще могат да забият нокти в него - $19.99. Цената е същата като на първата игра, а както феновете знаят, по тази част се работеше много по-дълго, като съдържанието е в пъти повече.

„Всеки, който желае да играе Torchlight 2 ще може да го стори срещу тази скромна сума. При закупуването й ще можете да играете с приятели онлайн, в LAN мрежа или пък сами в offline режим – всичко това с едно-единствено заплащане“, обясни Max Schaefer, демонстрирайки факта, че следи новините за Diablo 3 отблизо и опитвайки се да привлече някои от феновете на Blizzard към собствената си конкурентноспособна игра.

Заедно с този анонс Runic Games обявиха и четвъртият и последен клас в Torchlight 2 – Embermage. За разлика от алхимиците от първата игра маговете не използват самата енергия излъчвана от „жарта“, а я изучават в опит да я копират, спасявайки се от покваряващите й способности. В арсенала на Embermage са елементите на лед, огън и електричество, като към тях се присъединява и умението магът да телепортира себе си или група противници. Идеята зад новият клас е той да бъде мобилен, с мощни магии, но слаб на директни атаки или с други думи – класическият магьосник.

Torchlight 2 ще се появи „по някое време“ в края на тази година.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
HouseSys
HouseSys

qkoo

stormofblood
stormofblood

За тази глупост и 5$ не бих дал…