Total War Saga: Troy, следващата част от възродената поредица на Creative Assembly ще е ексклузив за Epic Games Store. Това беше обявено официално от SEGA през тази седмица. И нещо извънредно нетипично: играта ще е безплатна за първите 24 часа от пускането ѝ в магазина. Дано сървърите на Epic издържат.

Следващата част от приключенията на CA и SEGA ще ви въведе в митологичния свят на Древна Елада, като ще може да изберете да се биете на страната на Троя или на микейска Гърция. Играта ще предложи нов прочит на познатите ни старогръцки митове, съчетавайки фантазия и реалност с възможността да се биете във внушителните гранд стратегически кампании или в реално време.

Пред GameRant Тим Хийтън, завеждащ студиото на Sega Europe сподели, че споразумението с Epic Games ще предостави възможност света на Total War да достигне до хора, които до сега не са се докосвали до вселената на игрите, именно благодарение на безплатното предложение.

„Това означава, че ние не само ще поднесем историите и легендите на Троя до по-голяма публика чрез огромната платформа на Epic, но и това означава, че нови играчи ще пробват Total War за пръв път, запознавайки се с уникалния геймплей, с който нашите серии са известни“, обяснява Хийтън.

Total War Saga: Troy излиза на 13.08.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари