Total War: Shogun 2 ще бъде безплатна в Steam за ограничен период от време

0
282

Едно от местата, където можете да следите кои игри ще станат безплатни през уикенда е SteamDB. Именно там можете да видите и кои от тях ще може да задържите за по-дълъг период, което ме довежда до Total War: Shogun 2; от 27 април до 1 май вие имате шанса да се сдобиете със своето безплатно копие.

Факт – играта не е млада, имайки предвид, че излезе преди 9 години, но това е безспорно една от най-добрите исторически игри, които ако по една или друга причина не сте имали възможност да изиграете, то сега е момента. Феновете на Total War поредицата са добре запознати с оформянето на армии и тяхното стратегическо разположение, обширните карти и невероятните битки, които са запазена марка за това заглавие. 

Total War: Shogun 2 ви изпраща в Япония през 16 век след Ониновата война по време на шогуната на Ашикага. Страната е разделена на кланове водени от военачалници, които се противопоставят един на друг за контрол. Вие влизате в ролята на един от тези кланове с идеята да вземете надмощие над останалите и да установите своето владичество над Япония.  

Играта се радва на много добри отзиви от страна на феновете; освен това, става носител на BAFTA награда за стратегии през 2012 г. Портали като Metacritic я обявиха за “задължително за изиграване” заглавие, така, че маркирайте гореспоменатата дата в календарите си и не се пококолебавайте да я свалите.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари