Total War: Three Kingdoms представлява свежо попълнение към света на Total War сериите. Заедно с това обаче, играта на Creative Assembly въвежда нов поглед и подход към древната китайска история и най-вече над „Романс за трите царства“, класическия литературен епос, който си е своеобразна запазена територия на Koei Tecmo и Romance Of The Three Kingdoms.

С настъпването на новата година дойдоха и приготовленията за следващото допълнение към играта, което освен това идва и с огромно безплатно обновление. Името на следващия експанжън за играта носи името Mandate of Heaven. Голямата звезда тук е фракцията на Жълтите тюрбани, допълнени от под-фракциите на Жанг Жуе, Жанг Лиан и Жанг Бао, които се отличават със свои собствени уникални характеристики.

 

Името на споменатата фракция идва от действителната китайска история и въстанието на Жълтите тюрбани, селски бунт, осъществен през 184 г.пр.н.е., който е потушен с голяма жестокост.

Заедно с Mandate of Heaven, SEGA и Creative Assembly ще доставят и следващото голямо обновление за играта, под номер 1.4.0. Освен множество фиксове за големи и дребни проблеми, докладвани от общността на играта, както и оптимизации по всички фронтове, то идва и с добавянето на нови единици, легендарни герои, нови способности и др. Така например тук се представя Тай Чан, като герой, с който ще може да играете, нанасят се различни подобрения в механиките в битките, добвя се повече баланс по оръжията и стрелбата, добавени са нови роли.

 

Mandate of Heaven и безплатното обновление за играта излизат днес, а пълния списък с промени, които са добавени, може да видите тук.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за