Total War: Three Kingdoms, първата игра на Creative Assembly от Total War сериите, чието действие се развива, се превърна официално в най-бързо продаващата се игра от поредицата, предава VG24/7. Играта се е продала в над един милион копия само през първата си седмица след своя дебют.

„Знаехме, че с Three Kingdoms, ние имаме в ръцете си нещо специално, но отклика от играещите, стари и нови, надхвърли всички наши очаквания“, заяви в анонса за постижението Роб Бартоломю, главен продуктов отговорник в CA. И разбира се, до голяма степен това постижение може да се припише на това, че мястото на действието в играта е Китай и необятния пазар, който представлява Поднебесната империя. В интервю от преди седмица за GamesIndustry, отново Бартоломю признава именно това.

„Китай, в частност, се придвижи по един драматичен начин нагоре в пазарните ни статистики през последните четири или пет години. В момента, Китай е абсолютно пазар номер едно за Three Kingdoms“, обясни той. В началото на тази седмица ви съобщихме, че играта се е превърнала в тотален хит в Steam с над 190 000 едновременно играещи в пиковата натовареност за това на играта. Three Kingdoms се нареди до безспорните хитове в платформата на Valve – CS:GO, Dota 2 и PUBG.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари