Total War: Three Kingdoms – The Eight Princes излиза в началото на август

2
102

Creative Assembly анонсира първият допълнителен пакет с нови глави за Total War: Three Kingdoms. Името му е The Eight Princes и представлява самостоятелна кампания, която ще ви отведе към войната на Трите царства от 291 г.н.е.

Освен, че добавя осемте легендарни принца, всеки от тях със свой собствен стил на игра, тук получавате и изцяло нови бойни единици, като имперски гардове, стрелци на коне, тежка кавалерия и много други. Заедно с тях идват и морални характеристики, като мощ, дух, ум и други, с които да подобрите способностите на армията си. Получавате също така и нови назначения, сгради и опции за съдилищата, промени по отношение на правилата за обществения ред и промени, свързани с фракциите.

„Действието в The War of the Eight Princes се развива след събитията, описани в Total War: THREE KINGDOMS, като самата кампания започва в 291 г.н.е. След установяването на династия Ин през 266 от наследниците на Сима Иу, смъртта на император У – познат преди, като Сима Ян – и неспособността на неговия наследник и новия император Сима Жонг – понастоящем император Ху И – потапя фамилията на Сима в гражданска война, а принцовете, избрани от починалия владетел на кралството се борят да поемат контрола над империята“, гласи анонса на експанжъна.

Total War: Three Kingdoms излезе през май тази година. Играта е завръщане на поредицата към историческите ѝ корени и първа спирка на емблематичните серии на Creative Assembly в Китай. Играта поднася уникален елемент по отношение на това, че предлага два режима – единият, основаващ се на исторически документи и действителността, и друг, т.нар. „романтичен“ режим, позоваващ се на „Роман за трите царства“, класически роман от китайски книжовен канон.

Total War: Three Kingdoms – The Eight Princes излиза на 08.08, а заедно с него играта ще получи безплатно обновление, чието съдържание тепърва ще бъде разкрито.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
2 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Asus
Asus

Ще се добавят принцове,ама няма значение 😂