Total War: Warhammer 2 получава ново допълнение следващата седмица

0
127

Creative Assembly анонсира датата на излизане на следващото допълнение към Total War: Warhammer 2. The Prophet & The Warlock, както е името му, излиза на 17-ти април. То ще ви поднесе поредния пакет с бойни лордове, а заедно с това по малко магия и наука, заедно с ужасяващи воини. Освен това обаче, The Prophet & The Warlock ще бъде използван и като за подготовка за следващото безплатно DLC.

Фокусът на The Prophet and The Warlock ще е да срещне инженерната експертиза и знания от Скейвън с религиозната мощ на Скинк. Ще получите достъпа до двама нови легендарни лордове, както до нови бойни единици, възможността да играете с гущероподобните или скейвъните, заедно с два нови класа лордове, две специални оръжия, нанасящи максимално опустошение: Clan Skryre Doomrocket и Great Invocation of Sotek, както и нови въоръжени отряди, които да наемате и вкарвате в битка.

Що се отнася до безплатното допълнение, то ще ви донесе все още неназован легендарен лорд, новата механика Skaven Under-Empire и хилядолетния гущер-призрак. Вече може да направите предварителна поръчка на The Prophet and The Warlock в Steam и да се възползвате от малка отстъпка на цената му.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари