True Crime: Hong Kong ще излезе догодина

0
44

След закриването на Luxoflux, прехвърлянето на True Crime: Hong Kong в ръцете на United Front Games, а по-късно и цялостното прекратяване на проекта надигна една вълна от недоволни геймъри, които следяха серията с голям интерес. Гигантът Square Enix забеляза това и успя да закупи от Activision всички материали, които са били създадени до момента. Компанията обаче така и не откупи името “True Crime” и поради този факт играта ще бъде преименована. Никой от Square Enix не е разкрил какво ще бъде новото име на поредицата.

Това, което гигантът анонсира обаче, е ориентировъчна дата за излизането на True Crime 3 – 2012г. Доста стандартно „ориентиране“ за продукт на игралната индустрия. С работата по играта все така си се занимава екипът на United Front Games, но маркетингът ще бъде поет от лондонския клон на Square Enix, известен с работата си над Batman: Arkham Asylum и Just Cause 2.

Играта очевидно ще се развива из Hong Kong и ще бъде екшън заглавие с отворен свят. Играчите ще влязат в ролята на детектив Wei Shen – местно ченге, което работи под прикритие, инфилтрирано дълбоко в организацията на Триадите.

Генералният мениджър на Square Enix London Studios Lee Singleton сподели, че се бил влюбил в играта и моментално разпознал потенциалния успех, както в самата нея, така и в екипа, който я разработва. За да не бъде по-назад, президентът на United Front Games също показал голям интерес към новите си колеги: „Много се радваме, че имаме възможността да работим със Square Enix и фактът, че те харесват играта ни, означава много за нас“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари