Ubisoft продължават с промените в услугите, които предлагат на своите потребители. След като през миналата седмица студиото анонсира появата на Ubisoft Connect, родила се от комбинирането между програмата за лоялност Ubisoft Club и Uplay, тази седмица беше обявено, че абонаментната услуга на компанията Uplay+ ще бъде заменена от новата инициатива Ubisoft+. Това ще се случи на 10-ти следващия месец.

Характеристиките на новата услуга се припокриват с Upaly+ с това, че абонатите ѝ отново ще имат възможността да играят игрите от каталога на студиото, както и най-новите игри на студиото, като Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion и Immortals: Fenyx Rising . Новото тук е, че Ubisoft+ ще получи интеграция с клауд гейминг платформите на Amazon и Google – представената по-рано тази есен Luna, и Stadia съответно. Абонатите на Ubisoft+ ще могат да играят игри на студиото в тези облачни услуги без да заплащат допълнителни такси, като ще е осигурена кросплатформена поддръжка и възможността играещите да продължат своя прогрес независимо от използваното от тях устройство.

Що се отнася до Ubisoft Connect, то услугата стартира утре – 28.10. – и в началото ще предложи скромен каталог от четири игри (Hyper Scape, Riders Republic, Assassin’s Creed Valhalla и Immortals Fenyx Rising), който впоследствие ще се увеличи с още игри. Connect ще предлага платформено независим геймплей и подобно на Ubisoft+ – пренасяне на сейвовете и прогреса.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари