В изненадващ анонс от вчера, Ubisoft анонсира The Division 2, продължение на онлайн шутъра на студиото с мотиви от света на Том Кланси.

Компанията не разкрива особено много за играта, но от анонса разбираме, че заглавието ще се възползва от подобрена версия на Snowdrop, енджина на първата игра, както и това, че The Division ще е дело на Massive Rntertainment, Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment и клоновете на Ubisoft в Анеси, Букурещ и Шанхай. Не става и съвсем ясно какво става с първата игра, като обещанието за доставянето на нови събития (което беше направено по-рано този месец) и обновления, звучи леко неясно. Студиото ще въведе нов тип постижение за завоюване – Shields – което ще е мост между шървата и втората игра – завоювайки го, получавате специални бонуси веднага след като се включите в света на The Division 2.

„Никога не сме спирали да подобряваме The Division и последното обновление към играта (1.8) е потвърждение за това, благодарение на обратната връзка и подкрепа, която ни оказвате. Всички тези нови характеристики и преживявания направиха нашия екип по-добър. Ние реагираме по-бързо и по-добре в предприемането на действия, които се основават на вашата реакция. А сега, повече от всякога преди, ние притежаваме ясна представа кое е важното и какво прави The Division специално изживяване за толкова много хора. Следвайки обещаното при отбелязването на втората ни годишнина, ние ще продължим да подкрепяме това преживяване с нови обновления, които ще ви донесат нови глобални събития, допълнения за Xbox One X и още много“, пишат от Ubi в анонса си към The Division.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари