Ubisoft възнамеряват да публикуват пет нови игри до следващата пролет

1
2


Ubisoft рекламира широко The Division години наред и когато играта най-после излезе, тя напълно оправда „очакванията” – играта излезе „счупена”. Проблемите с The Division продължават. Гневни геймъри си искат парите обратно, но това не притеснява Ubisoft, които с гордост посочват в последния си финансов отчет, че се надяват да издадат пет нови игри за фискалната 2017г., която приключва на 31.03.2017-та. VG24 предава за показан по време на представянето на резултатите слайд, на който присъствали имената на Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2, For Honor, нова игра по South Park, както и неназован проект. Любопитно ще е дали грижите с The Division, за която предстои да излезе още доста допълнително съдържание, ще бъдат оправени дотогава.

Нужно е да се отбележи обаче, че The Division реално си е истински удар за компанията с 9.5 милиона играещи, като студиото регистрира печалба за отминалата година в размер на $1 587 млрд.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
Azhen Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Мда продължавайте да си купувате боклуците им , те спокойно ще продължават да ги правят все повече и по-счупени , нали номера им минава всеки път.