Ubisoft даде подробности за функционирането на клановете в The Division 2

0
152

Ubisoft публикува информация за клановете в следващата игра от света на The Division. На страниците на сайта на играта, студиото разясни начините за включване в клановете, изискванията за това и други техни характеристики.

Клановете в The Division 2 са с ограничение от 50 члена, като обаче, както Ubi разяснява, това трябва да се чете като 50 акаунта, а не точно героя. Като участник в играта, вие ще получите възможността да свържете до четирима героя с акаунта си, за да получите кланови бонуси. Възможността да създадете свой собствен клан ще бъде отключена още в първите ви стъпки в играта, но за да го направите ще е нужно той да е съставен от поне четирима члена. Що се отнася до присъединяването към кланови структури, то от студиото предлагат набор от възможности, посредством които да влезете в група, съответстваща на вашия стил на игра и предпочитания, време от денонощието, в което клана е активен, език, географски регион и дали се изисква микрофон или не.

Освен индивидуалните точки, вашият прогрес и този на клана ви ще се измерва и с кланови точки (Clan XP). Те ще осигурят на вас и на вашите бойни другари, различни бонуси и предимства, подредени в три категории – златни, сребърни и бронзови. Кланът ви ще бъде натоварен с общи задачи и седмични „проекти“, които ще се фокусират над точно определен аспект от играта.

За дом на клана ще се използва източното крило на Белия дом, осигурявайки възможност на клана ви за прегрупиране и социализиране. Тук ще намерите и клановите награди, които сте спечелили в хода на бойните ви мисии, както и клановия търговец.

The Division 2 излиза на 15.03 за конзоли и PC.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари