Gamescom 2019 стартира ударно с изненадващи анонси на нови игри. Това, което досега не сме видели от Кьолн са кадри от участието на Ubisoft. И за това си има причина. Просто то стартира днес, така че от утре очаквайте впечатляващи неща около новия Watch Dogs, от Ghost Recon Breakpoint, Trials Rising и други предстоящи заглавия на студиото. Понеже не можем обаче всички да сме в Кьолн, Ubi реши да зарадва всички свои почитатели със страхотни подаръци – голяма акция с намалени до 90% игри. И изборът си е наистина голям.

Намалена наполовина е втората част на The Division 2 (стандартното издание), точно, както и стандартните издания на Assasin’s Creed Odyssey, Far Cry New Dawn и сезонните пропуски към тях. Ако пък сте пропуснали някои от предишните игри от тези и други поредици, то може да си ги набавите с още по-големи отстъпки, като например Assasin’s Creed Origins, Watch Dogs 2, Far Cry 5, The Crew 2 и сезонните пропуски към тях с цялото допълнително съдържание и подобрения, излезли за тях. Безплатната игра тук е пък For Honor, която, ако си спомняте я предлагат и в магазина на Epic.

Но в качеството си на фенове на игрите на студиото, вероятно искате нещо по-специално. Като например скъпите издания на споменатите заглавия. Така например, Ultimate изданието на Assasin’s Creed Odyssey получава намаление от 60%, което свежда цената му на стандартната цена за игра днес. Отново Ultimate изданието, но на Watch Dogs е получило намаление наполовина. То включва освен стандартната игра, сезонния пропуск за играта, както и три специални пакета. Специално внимание заслужават и пакети, като Deluxe изданието на Anno 1880, Ultimate изданието на Ghost Recon Wildlands и други допълнени издания на нови и стари игри на Ubisoft.

Акцията продължава до 26-ти.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за