През миналата година, почитателите на Assassin’s Creed получиха следващата част от поредицата с едно наистина голямо продължение в лицето на Valhalla. Самите Ubisoft нямат намерение да изоставят играта все още, която между другото чака своето първо допълнение. Чакането обаче ще продължи още известно време, тъй като студиото се нуждае от него, за да нанесе някои довършителни щрихи. Wrath of the Druids, както е името на експанжъна, трябваше да се появи в края на този месец. Wrath of the Druids се явява голямо обновление за AC:Valhalla, което следва безплатното събитие Ostara Festival, което приключи на 18-ти този месец, а след неговата поява се очаква появата на изцяло нов режим, който ще е безплатен. Wrath of the Druids ви отвежда към Ирландия, където ще трябва да откриете членовете на тайнствен друидски култ.

„С цел доставянето на едно завършено преживяване се нуждаем от още време. Датата на излизане на Wrath of the Druids вече е 13-ти май. Работим по статия, в която ще дадем повече информация и ще споделим подробности за процеса по разработка. Благодарим ви за търпението“, написаха от Ubisoft в Twitter.

В други новини, свързани със сериите, през миналата седмица се появи интервю със старши сценариста на Valhalla в The Gamer, в което той намеква за възможната следваща дестинация на прочутия асасин. Подчертавайки това, че краят на Valhalla предполага голямо разнообразие от възможности за продължението, Ален Мерсиека говори за неразкрития потенциал от сериите на Бразилия и Южна Америка.

„Погледнато в един по-общ план, чувствам тази огромна културна палитра на Южна Америка, която сериите все още не са изследвали в пълнота. От инките до испанските конкистадори, това е едно удивително време. Макар и Black Flag да се докосва до тези места за кратко, за мен Бразилия си остава неразчертана територия“, обяснява той.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари