Винаги е добре, когато чуваме за диалогичност между отделните собственици на платформи. В началото на тази година Ubisoft обяви, че абонаментната услуга Ubisoft+ идва за потребителите на Xbox. От компанията допълниха тогава, че нямат планове да направят това за PlayStation. Но именно това ще се случи, което и беше официално обявено от компанията през миналата седмица. От Ubisoft не уточняват кога точно ще се случи това. Знаем вече обаче датата, на която ще се появи за потребителите на PlayStation Plus най-новата услуга на Ubisoft – Ubisoft+ Classics.

„Classics on PlayStation представлява грижливо подбрана колекция от популярни игри, включващи Assassin’s Creed Valhalla, The Division, For Honor, както и обичани класики, като Child of Light, Far Cry 3 Blood Dragon, Watch Dogs, Werewolves Within и много други. Каталогът на Ubisoft+ Classics за PlayStation Plus ще стартира с 27 заглавия и ще нарасне до 50 до края на 2020“, пишат Ubisoft и посочват кои ще са игрите. Каталогът ще е достъпен за европейските потребители на PlayStation Plus Extra и PlayStation Plus Premium от 23.06.2022.

„С Ubisoft+ Classics, ние предоставяме на PlayStation играчите още един начин, чрез който да се забавляват с игрите на Ubisoft на техните конзоли. Това е едва началото, тъй като по-късно ще направим достъпен каталога на Ubisoft+ към собствениците на PlayStation конзоли, докато продължаваме да изграждаме визията си и осигуряваме играчите с повече възможности да достигат своите любими игри, независимо къде се намират“, пише по повод на инициативата Крис Ърли, старши вицепрезидент в Ubisoft по въпроса с партньорствата.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!