Ubisoft крият информация за Project Osborn

0
6

Ubisoft са пестеливи откъм информация за новите части на сериите Ghost Recon и Rainbow Six. Знае се, че компанията работи над още една игра от жанра на тактическите екипни екшъни, която е скрита под кодовото име Project Osborn. В интернет пък се появиха поредните слухове за нея.

На пръв поглед сюжетът не е оригинален – в историята се разказва за поредната атака на терористи над Съединените щати. Има една особеност – групата се ръководи не от брадат фанатик от Близкия Изток или изперкал руски генерал, а от човек на име Джон Вашингтон, който е пряк потомък на Джордж Вашингтон, първия президент на САЩ.

42 годишният Джон е изключително разочарован от политиката на американското правителство, заради която е загубил много приятели. Последните са загинали по време на въздушно нападение над военна база в Афганистан. Потомъкът на първия президент на САЩ решава вземе нещата в свои ръце и организира преврат. На него му се противопоставя елитен отряд със специално предназначение, носещ гордото название Osborn.

Трябва да отметнем, че по време на играта ще минавате от двете страни на барикадата, сражавайки се за терористите и за правителството. Бойните поля ще са реално съществуващи американски градове.

Официални подробности за Project Osborn все още няма, но играта се очаква да излезе през следващата година за РС, PlayStation 3 и Xbox 360.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за