По-рано този месец, Ubisoft представиха редовния си финансов отчет за изминалото тримесечие. Освен сериозните приходи, които студиото регистрира през споменатия период, от компанията намекнаха, че една от следващите големи игри, които ще издадат, може да има ново име.

„По отношение на Rainbow Six: Quarantine, ние създаваме един продукт, който в действителност – носещ това име към днешна дата – представлява нещо, което оценяваме все още и ще видим какво ще поднесе бъдещето за него“. Това е заявил в своето встъпление пред акционерите на компанията, изпълнителният директор на Ubisoft Ив Гийемо. Gamebyte допълват, че изглежда Гийемо вярва, че играта все още може да се появи по план – по-късно тази година. Играта получи вече забавяния на няколко пъти, последното – заради COVID-19. В своето изказване, Гийемо назовава 31-ви септември като дата на излизането на Rainbow Six: Quarantine.

Играта черпи вдъхновение от едно от нарочните събития в Rainbow Six: Siege с името Oubreak. Събитията в Quarantine ще се развиват в бъдещето и ще провокират трима играещи да си сътрудничат в мисия, при която те трябва да влязат и оцелеят в карантинирана зона, в която присъстват паразити с извънземен произход.

В другите неща, над които се хвърля светлина в отчета на компанията, става ясно, че Assasin’s Creed: Valhalla е донесла огромен успех за Ubisoft, а Rainbow Six Siege има вече над 70 000 000 потребители.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари