Независимо, че наскоро Ubisoft обявиха, че са се отказали от намерението си да издадат няколко планирани игри, Beyond Good and Evil 2 не е сред тях. Новината е чудесна, но реално нищо не обещава.

Ubisoft се задъхва сериозно. Това стана ясно от наскоро публикуван финансов отчет от страна на компанията, от който стана ясно, че Ubisoft са занижили сериозно преди представените от тях самите перспективи за приходите на студиото, а загубите ще са далеч повече от очакваното. Освен това няколко заглавия, между които Skull and Bones и очакваната с голяма надежда игра по „Аватар“, ще бъдат забавени. Ubisoft отчита „по-бавни печалби“ напоследък, а Mario + Rabids се е оказал откровен провал. След изнасянето на доклада лично шефът на Ubisoft Ив Гийемо излезе с призив към служителите на студиото да се стягат. Същите служители, които както стана ясно преди три години са били подложени на тормоз на работното място.

В изявление за Eurogamer, представител на Ubisoft е потвърдил, че Beyond Good and Evil 2 не е сред игрите, които студиото е решило да не издава. „Разработката на Beyond Good and Evil 2 върви нормално и екипът работи усилено, за да изпълни амбициозното си обещание“, гласи краткото изявление на Ubisoft за медията. Разкрита през вече далечната 2008, играта е продължение на оригиналната игра от 2003, дело на Мишел Ансел и Себастиен Морен. Анонсът на Beyond Good and Evil 2 беше посрещнат с въодушевление от мнозина, но за съжаление Ubisoft не подават достатъчно информация за развитието ѝ през годините. За последно видяхме кадри от играта през 2017, но от тогава слушаме единствено как разработката ѝ е в ход, но без нищо конкретно.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари