Има две анонсирани от страна на Ubisoft игри, които година след година така и не излизат и оскъдната информация за разработката им е ужасно разочарование, тъй като и двете заглавия обещават огромен потенциал. Става дума за продължението на класиката от 2003 Beyond Good and Evil и Blood & Bones. И тази седмица получаваме все така оскъдна нова информация за една от двете игри. Което е положително, разбира се, но…

Анонсирана през 2016, Beyond Good and Evil 2 явно има проблеми. През годините видяхме обещаващи концептуални рисунки и даже малко готов геймплей. Супер звучи и идеята за Space Monkey Program, която ще приобщи обикновените геймъри към работата по Beyond Good and Evil 2, а най-добрите създадени от тях персонажи, идеи, музика и активи ще влязат във финалната версия на играта. Слухове през годините посочваха как Beyond Good and Evil 2 ще излезе на еди-коя си дата или пък, че работата по нея е спряна, докато самите Ubisoft уверяват, че работят по нея, но единствено това.

GameBolt предава, че наскоро барселонският клон на Ubisoft, които са едно от студиата, които помагат на Ubisoft Montpelier в разработката на Beyond Good and Evil 2, публикуваха в социалната мрежа Twitter, че обявяват свободна позиция за старши геймплей аниматор. Самото съобщение звучи стандартно, но все пак е интересно описването на играта, като „един от най-амбициозните проекти на Ubisoft досега“. През ноември миналата година се появиха репортажи, че играта е доста далеч от финалната си версия, а по-рано се появи и информацията, че работата по Beyond Good and Evil 2 е в съвсем предварителна фаза. Което звучи наистина обезсърчително – все пак Beyond Good and Evil 2 беше анонсирана преди осем години.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари