Излезлият наскоро Far Cry 6 изглежда не е впечатлил мнозина, което е станало причина Ubisoft да предприемат маркетингов ход, който обаче се обръща срещу тях. Те решили да провокират играещите, които изоставят играта след едва няколко часа игра с подигравателни съобщения, прекрачващи добрия дух. Един от тези, на които Ubi решили да изпратят послание не е бил кой да е, а главният редактор на популярния британски гейм сайт GamesIndustry.biz, предава VGC.

Съвсем логично, Брендън Синклеър, както е името на редактора на сайта, публикува и доказателство за странната шега на Ubisoft. „Беше забавно да те гледам как се проваляш“, гласи едното съобщение, изписано на фона на президента Кастиьо и неговия наследник. „Здравей, Рохас. Благодаря ти, че ми даваш свобода на действието в Яра. Бъди спокоен и знай, че Яра е в способни ръце. Ел Президенте“, гласи друго от посланията на Ubisoft към Сонклеър.

„Множество игри вече са проектирани така че да увеличат максимално ангажираността, но сега вече ви пращат имейли и ви укоряват как сте посмели да спрете да ги играете“, пише той в профила си в социалната мрежа Twitter.

Както и може да се види иначе от Metacritic, макар и оценките на медиите да са благосклонни към Far Cry 6 , то оценките на потребителите са предимно отрицателни. А какво е вашето мнение за новия Far Cry? Може да споделите в коментарната секция.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Ivo
Ivo
30 дни

Лично за мен като фен на поредицата съм тотално разочарован.