Рекламната компания Bublar Group обяви, че свързаното с тях студио Goodbye Kansas ще подготвя (заедно с други две компании – DDB Paris и Eddy) трейлър за една от предстоящите игри на Ubisoft.

Официалният анонс разкрива, че цената на това сътрудничество е на стойност около 11 милиона шведски крони (малко над $1.25 млн.), предава GamePressure. Изданието коментира, че принципно сумите по едни подобни сделки не се изнасят официално и дава възможност да се види колко точно отделят големите гейм студиа за реклама. Самият трейлър, който бива подготвян ще се появи в началото на 2021, като не е съобщено за коя игра става дума. Медията предполага, че това може да е Rainbow Six: Quarantine или Skull & Bones или нещо изцяло ново. Вземайки обаче предвид факта, че студиото работи в момента по повече от три големи проекта, едва ли ще е нещо изцяло ново.

Goodbye Kansas вече са работили съвместно с Ubisoft по рекламни кампании, свързани с Watch Dogs 2 и Ghost Recon: Wildlands. Компанията е отговорна също така за видеото по Cyberpunk 2077 с Киану Рийвс.

И говорейки за маркетинговия отдел на Ubisoft, то по-рано този месец ви съобщихме за необичайна колаборация – между френското студио и компанията за спортни стоки Reebok. Предполагаше се, че може би става дума за спортни обувки и тази седмица стана ясно, че е именно така. Двете компании представиха продукта на тяхното сътрудничество – линия от спортни стоки, вдъхновена от Assassin’s Creed: Valhalla, следващата част от сагата за асасините. Стоките ще бъдат достъпни от сайта на Reebok от седми следващия месец, а няколко дни по-късно – и в търговката верига. Самата игра излиза на 10.11.2020.

1 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари