Ubisoft потвърдиха, че скоро ще има нова игра от серията Assassin’s Creed

3
39

Игралната компания Ubisoft може да пусне ново попълнение от франчайза Assassin’s Creed още преди края на тази година. Този извод може да се направи от изказване на изпълнителния директор на компанията при представянето на финансовите резултати за последното отчетно тримесечие, предаде Mashable.

Assassin’s Creed следва превъплъщенията на един герой в различни епохи от човешката история. Последната игра от серията, която излезе наскоро, поставя геймърите във времето на американската гражданска война. Шефът на Ubisoft е потвърдил, че следващата игра ще предложи чисто нов герой и съвсем различна заобикаляща среда. Ив Гилермо има основание да бърза с подготовката на ново заглавие от франчайза, защото той е един от най-печелившите за компанията му.

Новата игра все още няма име и за нея се знае много малко. Тя ще бъде петото издание на Assassin’s Creed за последните шест години. Гилермо е заявил, че заглавието ще излезе през фискалната 2014 година, която включва няколко месеца от настоящата календарна година.

Едно от най-печелившите попълнения в поредицата стана Assassin’s Creed III. Играта дебютира миналата година и се реализира в тираж от внушителните 12 милиона бройки по данни към декември 2012.

Скоро се очаква пускането на новите игрални конзоли на Sony и Microsoft, а това предполага, че новият Assassin’s Creed ще бъде фокусиран именно към тях и ще излезе няколко месеца след дебюта им.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари