Ubisoft знаят как да продават и го правят добре. Освен обаче с качеството на своите игри, те привличат към своите продукти още и още почитатели с чести промоционални оферти, при които може да си добавите страхотни ААА игри на съвсем прилична цена.

Празниците отминаха за западното полукълбо, но на изток все още има какво да се празнува. Вчера Ubisoft дадоха старта на поредния цикъл с намаления на своите игри, а повод за това им дава китайската Нова година. И ако сте от хората, на които им трябва повечко време да помислят за това какво да изберат, спокойно, офертите са валидни до 31.01. А за всички други, Ubi предлагат „светкавични продажби“ с ограничен срок на действие. В настоящия момент това е The Division 2, като всички нейни издания получават солидната отстъпка от 85%. Ако искате да се насладите в пълнота на новата мисия на специалните агенти би било най-добре да изберете разбира се Ultimate изданието, което ще ви предостави достъпа до основната игра, сезонния пропуск и три ексклузивни пакета: Battleworn secret service pack, The first responder pack и Elite agent pack.

Подобно и на минали сходни предложения на студиото, и в настоящите предложения може да откриете всички актуални игри на Ubisoft днес: Far Cry сериите, Watch Dogs, Assassin’s Creed Odyssey и Origins, Ghost Recon Breakpoint, Rainbow Six Siege, оригиналния The Division и други, и нека ви напомним да се вглеждате в специалните издания, за да си доставите максимално удоволствие на минимална цена. Всички предложения може да видите тук.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за