В чест на настъпването на китайската Лунна година, Ubisoft анонсира старта на нова акция с намаление на игри от своя каталог. Офертата е валидна до 11.02, а ако побързате, може да се сдобиете и с копие на Assassin’s Creed China напълно безплатно.

Сделките тук са наистина страхотни, а намаленията достигат до 90%, като става въпрос, както за стари заглавия и класически игри на студиото, така и за съвсем нови, като например Assassin’s Creed Odyssey. Подборката е наистина чудесна и дано ви е останал някой лев от празниците, защото предложенията не са за изпускане.

Така например, стандартното издание на Odyssey е намалено с 50%. Специално внимание обаче заслужава Gold изданието на играта, който съдържа съдържа сезонния пропуск за играта и специален бонус пакет. Както знаете, новият AC предлага достатъчно съдържание, за да изгубите качествено времето си за години напред, но, както би казал Мечо Пух: „Колкото повече, толкова повече“, а получавате играта на цената, която бихте платили за стандартното издание от всеки друг магазин. В интерес на истината, намаление получават всички издания на Odyssey. Кое ще изберете, зависи изцяло от вас.

Тук ще намерите също така и разбира се игрите от света на Far Cry. Ако мислите да си закупите A New Dawn, следващата игра от поредицата, то е задължително да се сдобиете с Far Cry 5 и някое от изданията му. Дали ще е стандартното, Deluxe или Gold изданието, вие решавате.

Актуални игри, като Rainbow Six Siege, The Honour, The Division, Assassin’s Creed Origins и различните им издания, както и някои класики – всички присъстват тук.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за